Happy Birthday Adolf Hitler !

Adolf Hitler bol jeden z najvýzanmnejších ľudí akí kedy žili .”

“Hitler sa vynorí z nenávisti,ktorá ho teraz obklopuje ako jeden z najvýznamnejších osobností aké kedy žili. Obklopuje ho tajomstvo jeho života a okolnosti jeho smrti,ktoré budú žiť a rásť. Mal v sebe veci a ducha aké majú len legendy.”

John F. Kennedy, Prezident USA,zastrelený židovskou Bankovo-rabínskou mafiou.

Prezident J.F.Kennedy počas svojho prvého volebného obdobia zistil,že skutočnou vládou USA nie je Americký kongres,alebo senát,či prezident , ale súkromná židovsko-rabínska Federal Reserve Banka.4.júna 1963 J.F.Kennedy podpísal prezidentský rozkaz číslo 11110 na alimináciu židovskej Federal Reserve Banky,ktorá tlačí dolláre pre USA a požičiava ich vláde USA na úrok. Židovsko-rabínska banková mafia je absolútnym monarchom a vládnucou beštiou satanského štátu USA. J.F.Kennedy bol zastrelený Židovsko-Rabínkou mafiou za assistencie CIA,FBI.NSA , ktoré sú riadené židovsko-rabínskou mafiou zo záchodovej diery Stredného Východu Israela,Tel Avivu.

————————————————————————————————————————————————————–-

“Hitler je jeden z najväčších mužov. Starší mu veria,pre mladých je hrdina a idol. Toto je uctievanie Národného Hrdinu,ktorý slúži svojej vlasti.” 

David Lloyd George,Prime Minister,Anglicka-1916-22 a vodca liberálnej strany Anglicka 1926-31- 

——————————————————————————————————————————————————————————–

Keď sa Adolf Hitler a Národní Socialisti dostali k moci Nemecko bolo skoro v hladomori . V hladomori kde ho držali židovskí Bankári, ktori za pomoci kráľovských rodín Európy manipulovaním Anglicka a Francúzska od roku 1815 podmanili Európu a manipulovali ju do vojen. Nemci pod vedením Adolfa Hitlera vypovedali z krajiny židovkých bankárov a za “PÄŤ ROKOV” urobili z hladujúceho Nemecka Super Veľmoc, ktorej závidel celý svet. Keď židovskí bankári dostali kopačky z Nemecka rabínska mafia sa pustila do práce a začali bojkotovať pomocou celej Európy a Ameriky Nemecko a nemecké podniky,že Nemecko nemohlo nič predať. Európa a Amerika boli manipulované proti Nemecku médiami ,rádiom,novinami,vládami jednotlivých štátov a centrálnymi bankami ,ktoré boli manipulované ako dneska židovsko-rabínskou mafiou. Poľskí žido-komunisti a židovsko sovietska NKVD začali vraždiť Nemcov vo Východnom Prusku,kde židia zmasakrovali najmänej 57 tisíc mužov,žien a detí ,len aby vyprovokovali Nemecko do vojny. Adolf Hitler prosil Poliakov,aby mu uvolnili prístup do východného Pruska načo mu poľskí židia napľuli do tváre a povedali Nemcom,aby držali hubu,lebo Poliaci zvalcujú Nemecko za dva týždne a vraždili ďalej deti a ženy v Prusku. Prime Minister Anglicka Neville Chamberlain, ktorí bol proti vojne z Nemeckom a za spoluprácu s Nemeckom proti židovsko-komunistickým vrahom miliónov kresťanov v Rusku ,bol zavraždený v roku 1940.

Nemci,ktorí sa zbavili židovských médii dobre vedeli kto manipuluje Európu a svet do vojny a kto vraždí milióny kresťanov,mužov,žien a detí v Rusku. Nemci dobre vedeli kto stál za hladomorom na Ukrajine,kde židia vyhladovali na smrť najmänej 16 miliónov,žien,mužov a detí a to všetko len preto lebo Ukrajinci A Rusi boli kresťania a pravý potomkovia Adama a Evy na Zemi. Nemci dobre vedeli,kto stál za”Great depression 1929 v Amerike”,kde zahynulo hladom najmenej 10 miliónov kresťanov,žien,detí a mužov. Nemecko dobre vedelo,že židovká sviňa,vrah Stalin a jeho židovskí kumpáni majú na pláne zotročiť kresťanskú Európu a rozhodli sa konať ,nečakať a oslobodiť Európu od židovsko-komunistickej pliagy a židovkých bankárov. Rabínsko-židovská mafia musela zmanipulovať celý svet,lebo vedeli,že je blízko konca židovkého sna na ovládnutie sveta.

V Amerike zmanipulovali za prezidenta,židovskú sviňu a vraha Franklina D. Roosvelta. Židovské svine uniesli a zabili 20 mesačnáho syna Charlesa Lindbergha  len,aby skončil svoju kandidáciu za prezidenta. Židovská Banková mafia uniesla len 20 mesačného syna Charlesa Lindbergha a rozmliáždila mu hlavu,pravdepodobne kladivom len,aby dostali za prezidenta masováho vraha Roosevelta.

Tak isto v Anglicku rabínsko-židovská mafia nainštalovala židovskú sviňu a masového vraha Winstona Churchila,keď zabili Nevilla Chamerlaina.

Keď Nemci oslobodili svojich v Prusku celý svet sa išiel zblázniť. Ale ešte predtým žido-sovieti vpadli do Estónska,Litvi,Lotyšska napadli Fínsko,Rumunsko,Irán spolu s Anglickom  a nikto otom do dneska nevie. Keď žido-sovieti vpadli do týchto krajín robili to isté ako v Rusku a na Ukrajine,vraždili  deti,ženy a mužov po státisícoch a nikto si ich nepamätá. To isté,keď vpadli do Poľska a vraždili najlepšich Poliakov v Katyňskom lese. Keď Nemci vpadli na Ukrajinu ,Ukrajinci,Rusi,Estónci,Lotyšci,Litevci ich vítali ako osloboditeľov. Domáce obyvateľstvo v týchto krajinách sa začalo mstiť na židoch a začali ich masakrovať za milióny kresťanov čo povraždili židovské svine tvorcovia komunizmu .

Ti,ktorí bojovali proti Nemecku bojovali na nesprávnej strane za sebazotročenie a do dneska oslavujú,že vraždili svojich bratov. Do dneska žijú a žili mizerný život otrokov v komunizme a v dnešnej židovsko-košernej krimo-demokracii,ktorej sa blíži koniec.

Dneska je Apríl 20 , deň narodenín Adolfa Hitlera , jedného z najväčších mužov akí kedy žili na Zemi. Adolf Hitler a Nemci naši pokrvní Adamskí bratia nám ukázali cestu k rasovej separácii od parazitných židov a ostatných sub-rás a pozdvihnutiu našej vznešenej Bielej Áryjskej rasy na miesto kde nás stvoril náš Boh Stvoriteľ YHWH. Raj bude na Zemi.

Ďakujeme Adolf Hitler .

“VŠETKO NAJLEPŠIE K NARODENINÁM ADOLF HITLER “. “ADOLF VEĽKÝ .”

About slovenskapravda

Je som obycajny clovek rasy Jahshui Krista.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Pridaj komentár