Katyň-vrahovia boli židia.

V zákulisi nikdy nezatíchnu škrekľavé hlasy tzv. židov, ako im biela Európa dĺží pre ich straty v druhej svetovej vojne cez tzv. “holokaust”.  Nikdy neprestávajú kričať, lebo na tom profitovali a profitujú ako nikdy a nikto v histórii. Posledný „soup-de jour“ židovstva domáhajúc sa od Švajčiarov, aby im vyplatili 7 miliárd dolárov, lebo tie peniaze zanechali vo švajčiarskych bankách tzv.židia predtým ako skončili v biolitových komorách.

Kúpili si niekoľko kresťanských politikov, ktorí predali svoju dušu diablovi, menovane senátor Alphonse D’Amato z New Yorku, ktorí v senáte USA začali bojkotovať Švajčiarsku vládu ,aby im peniaze vyplatili. Švajčiari sa im mali vysmiať do tváre a povedať Židom “choďte do pekla”, ale oni sa tých pár židov snažili kúpiť a Židia ešte stupňovali bojkot a domáhali sa peňazí ešte horlivejšie, OJ Vej !

Obyčajný Švajčiar má viac hrdosti ako zvolený politik, ktorý by sa mal postaviť proti tomuto vydieraniu zo strany Židov a mobilizovať občanov, aby bohatí Židia vo Švajčiarsku museli po uliciach chodiť v nepriestrelných vestách.

Tato vydieračská raketa “holokaust” pracuje znamenite pre Židov až natoľko, že rozšírili svoje vydieranie na celú Európu aj na Vatikán, že Pápež PIUS XII neurobil viac pre nich  v druhej svetovej vojne. Táto bezočivosť nemá konca a vždy si niečo a niekoho nájdu koho vydierať.

Táto bezočivosť sa stupňuje, lebo vždy im to ľahko prejde a vždy dostanú svoje.
Majú v rukách oznamovacie prostriedky a tak balamutia ľuďom hlavy, čo sa im všetko stalo v druhej svetovej vojne. Stále sú nevinní a chudobní ako kostolná myš. Domáhajú sa odškodného aj od Poliakov, lebo Poliaci ich lynčovali po vojne.

Ako je to možné? Prečo by Poliaci lynčovali úbohých židov, ktorí s nimi tiahli tie isté husle celu vojnu? Keď ste sa učili o vojne z filmov Stevena Spielberga a ďalších médií židovskej  propagandy, tak veríte tejto vydieračskej mafii, ale málo kto vie, kto boli tí vrahovia v KATYŇSKOM lese 1940

V septembri 1939 bolo Poľsko napadnuté zo západu Nemeckom a z východu Sovietskym zväzom. Nemci chceli svoje územie na západe Poľska s mestom Danzig, čo im bolo vzaté po prvej sv. Vojne. Nemci a Sovietsky zväz si rozdelili Poľsko zhruba po rieku Bug.

Anglicko a Francúzsko na silný Židovský nátlak vyhlásili vojnu Nemecku kvôli invázii Poľska. Nevypovedali však vojnu Sovietskému zväzu, ktoré napadlo Poľsko bez príčiny. V USA a Západnej Európe Žido-boľševická mafia držala pevnú ruku na médiách
a anti-nemeckej propagande, pretože Nemci vzali Poliakom územie, ktoré im však (väčšina), historicky patrila.
Ani slovo však nepísali o tom, ako Sovietsky zväz napadol Poľsko. Rumunsko, Lotyšsko, Litvu, Estónsko, Fínsko, Irán…atď.
Tak isto aj Anglicko vyhlásilo vojnu Fínsku a Rumunsku, tak toto ste iste nepočuli.

Dôvod pre anti-Nemeckú a pro Sovietskú propagandu? Lebo komunizmus a boľševickí komisári v Sovietskej vláde boli výlučne a exkluzívne židia (teraz Európski komisári)
,ktorí vraždili kresťanov v Rusku po miliónoch. Na druhej strane, Nemci si vyčistili vládu od
Žido-boľševickej korupcie a podvodov. Židia boli vyhnaní z médií, škôl, ekonomického a kultúrneho života a hlavne banky prešli pod kontrolu Nemcov,keď Nemci si mohli požičať peniaze z bánk  “BEZ ÚROKOV-ÚŽERU”. Nemci si vydávali peniaze sami,bez trikov žida. (HALELUJAH)

Dve tretiny Židov opustilo Nemecko z nenávisťou zničiť ho, že sa už nemohli ako paraziti priživovať, ekonomicky ničiť Nemecko, nemecký národ a nemeckú kultúru.

Hitler dúfal, že sa vyhne vojne s Anglickom a Francúzskom. Dúfal, že po rýchlom víťazstve v západnej časti Poľska, sa dohodne na mieri s Anglickom a Francúzmi.
Bol odhodlaný zastaviť komunizmus, nie len, že nenávidel komunizmus  po ideologickej stránke, ale prisahal bojovať proti komunizmu, potom ako komunisti zradili Nemecko na konci Prvej svetovej vojny. Hitler videl Sovietsky zväz ako nebezpečenstvo pre celú Európu a práve preto nebolo pre Nemecko ľahké uzatvoriť pakt so Sovietmi v roku 1939.

Na jar v roku 1941 masívny presun vojakov a zbraní na území Sovietskeho zväzu presvedčilo Nemcov a Hitlera, že nečakal kým Sovietsky zväz napadne Nemecko a celu Európu a napadol v júni prvý Sovietov. Rozdrvil Červenú armádu na hraniciach, východného Poľska, prešiel Ukrajinou až do Ruska.

Po roku a pol vo februári 1943, nemecké vojská blízko Smolenska v západnej časti Ruska začali vyšetrovať hlásenia miestnych obyvateľov, že veľký počet väzňov bol zabitý v lese Sovietskou tajnou políciou NKVD, pred tromi rokmi. Ruskí civilisti zaviedli Nemcov do lesa Katyň… 10 km  zapadne od Smolenska. Pred rokom 1917 tento les bol v súkromných rukách, ale po tzv. kolektivizácii ho dostala NKVD. ( Žido – boľševickí – vrahovia ) !!

Keď, Nemci začali kopať, našli niečo strašné. Mŕtve telá ktoré nachádzali, každé z nich malo dieru po guľke v zadnej časti hlavy.. Po mesiaci kopania našli  viac než 4000 mŕtvol a to ešte zhruba nebolo všetko. Nemali čašu ďalej kopať, tak zavolali Červený Kríž z neutrálnych štátov, nech preskúmajú ich objav. Do Katyne taktiež doviezli skupiny zajatcov z Anglicka, Francúzska a Američanov. Dali Červenému krížu úplnú voľnosť vyhrabať všetky telá a examinovať s tým, že im dajú hlásenie po preskúmaní všetkých mŕtvych a okolností okolo toho.

Dostali odpoveď, že to boli Poľskí dôstojníci a vojaci spolu s civilistami kultúry, biznisu, intelektuálov, vedcov, spisovateľov, básnikov, títo boli z území okupovanými Sovietskymi Žido – boľševikmi. NKVD odvliekla z Poľska do koncentračných táborov približne 15 000 Poliakov.. Vo východnej časti Poľska boli tri koncentračné tábory, Starobelsk, Kozelsk a Ostashkov.. Všetky tie telá nájdené v Katyni boli Poľskí lídri z  tábora Starobelsk.

Pozatvárať a pozabíjať lídrov štátu a inteligenciu, to je ŠTANDARD pre komunistický režim. ( viď Irak dnes ako Mossad  pozabíjal, profesorov, doktorov a všetko čo má rozum, čo môže viest štát, alebo sa postaviť na odpor ). Toto isté urobila NKVD a predtým ČEKA  v Rusku, Ukrajine a veľa ďalších tzv. zväzových republikách. Toto bola vždy Marxisticko – boľševicko-židovská praktika.

Poliaci mali ťažký diplomatickí problém, podporovali Anglicko a Francúzsko vo vypovedaní vojny Nemecku. Počítali, že ak dostanú západnú časť naspäť a východnú časť, Rusi sú aspoň Slovania. Myšlienka bola striasť sa Nemcov a až potom sa starať o Rusov. Táto Poľská stratégia Stalinovi a jeho KO. žido – boľševikom, dobre padla a nechceli Poliakov viac naštvať proti sebe. Keď sa Poliaci v exile pýtali na ich lídrov vo väzení na konci roku 1939 a začiatkom r. 1940, Stalin im odpovedal, že budú skoro prepustení. Hneď nato dal rozkaz na ich likvidáciu. Tí čo boli v Starobelsku, všetci padli pod NKVD, žido – boľševických vrahov. Po vojne s niektorými vrahmi NKVD boli robené pohovory ako vraždili v Katyni.

Takto to opisuje židovský vrah s israhella. Poliaci so spútanými rukami za chrbtom boli dovlečení do lesa Katyň, kde boli vykopané mäsové hroby na okraji jamy boli strelený
žido-boľševikom do zátylku. Niektorí mali prehodené kabáty cez hlavu, aby nevideli čo sa deje.. Keď sa niektorí stavali, boli dobodaní bajonetom. Okolo 4400 dôstojníkov, vojakov bolo zavraždených zo Starobelska, potom na nich navalili hlinu, stromy a vetvy. Ešte aj vysadili stromy. Miesto ostatných zavraždených z Kozelska a Ostashkova zostava neznáme, nikto z tých 15000 ľudí neprežil Apríl 1940.

Červený kríž a väzni, ktorí examinovali mäsové hroby ,dobre vedeli kto boli tí mŕtvi a kto vraždil. To všetko bolo jasné ako dlho ležali mŕtvoly v hroboch a z dokumentov mŕtvych, listy, denníky a ďalšie osobné papiere a dokumenty dokazovali, že Poľskí lídri boli zabití v Apríli 1940 a v tej dobe bol Katyň pod Žido-boľševickou kontrolou tzv. Sovietov. Angličania a Američania dostali hlásenia čo sa v Poľsku stalo.

Čo myslíte, že sa stalo? Azda Americká alebo Anglická vláda bola zhrozená?  Ale nie!!! Nariadili svojim ľuďom čušať, lebo Sovieti  a ich strýko Stalin( DZUGASHWILI-žid ),
boli spojenci, veď Anglicko vyhlásilo vojnu Rumunsku a Fínsku, lebo sa nepriateľský chovali k Stalinovi. Žido-boľševické média začali svoju propagandu, že to všetko urobili Nemci. New York Times škriekal žido-boľševickým hlasom “úbohí Poliaci! Beštiálni Nemci! Vojna musí pokračovať a Nemci zato musia zaplatit. Rooswelt (Rosenfelt-Žid) , Aj Churchil (Jacobson-Žid), dobre vedeli pravdu, ale hlúpy národ nevedel nič len to, čo im nahučali Žido-boľševické média. ( Ako dnes u nás )

Toto žido-boľševické cigánstvo sa vlieklo po vojne ešte roky, lebo to dobre hralo s holokaustom. Po čase však vyšla pravda najavo, lebo Nemci mali filmy fotografie a dokumenty z vykopávania hrobov a už to nešlo zakrývať. V roku 1962 J.K. Zawodny z Univerzity Northe Dame publikoval knihu,:”The Katyn forest Massacre”-
(Masaker v Katyňskom lese). Nikto z Hollywoodu však sa neponáhľal nakrútiť film o tom, ani Steven Spielberg, napokon nemôže podceniť “HLOCAUST RAKETU”.

Hneď po vojne 1945 roku sa Poliaci dozvedeli, kto stál za Katyňským masakrom,
že to boli sovietsky židia,nie Nemci. Poliaci dobre vedeli kto stál za komunizmom, no medzinárodný Žid. Preto Poliaci začali lynčovať Židov po vojne. Tak isto ,keď Nemci oslobodili,Ukrajinu,Litvu,Lotyšsko,Estónsko ,začali masakrovať židov za masové vraždy vo svojich krajinách za ktorými stáli židia. Z toho by si mali vziať naši ľudia príklad dnes, že nemôžu veriť dnešným médiám, veď dobre vieme komu patria, medzinárodnému židovi. Do dnes 99% ľudí nevie pravdu ako je naša história prekrútená Medzinárodným židom a to počnúc od Kresťanstva cez vojny, revolúcie, kto vlastne a ako riadi tento svet plný lží, podvodov, vrážd a to ešte nie je koniec.

Dnes dobre vieme kto stál za komunizmom v Rusku a kto tam vraždil, spálili najmenej 33tisíc kostolov, povraždili 200 tisíc kňazov, 80 miliónov bielych Kresťanov. Niektorí historici vravia oveľa viac ako Michael Bordeaux  vo svojej knihe “OPIUM OF THE PEOPLE “,dokazuje viac než 100 miliónov povraždených BIELYCH kresťanov.

Teraz čítam noviny, že Francúzi majú platiť Židom, lebo 75 tisíc Žido-boľševikov Francúzi dovolili vyviesť do koncentračných táborov. Tak už myslím, že aj “ESKIMÁCI” sa musia mať na pozore, lebo židia začnú za chvíľu kričať, že im Eskimáci nepomohli.

Ani jeden s politikov,či už v Poľsku,alebo inde si neotvorí svoju prašivú papuľu a povia vrahovia kresťanov v Katyňskom lese a miliónov kresťanov v Rusku boli “EXKLUZÍVNE ŽIDIA”!!!

Ani jeden s politikov si neotvorí svoji špinavú papuľu a nepovie,ako Poľskí komunisti spolu so židovskou soviet-NKVD zmasakovali 57 tisíc mužov,žien a detí vo výchdnom Prusku,tým istým spôsobom ako v Katyňskom lese,len aby vyprovokovali Nemcov do vojny.

Preložené a upravené z radiobrodcastu Dr. Williama PIERCE, America dissident Voices, broadcast April 25 1998 !

M.J.Dzurja
http://www.ety.com/HRP/rev/idx.htm

About slovenskapravda

Je som obycajny clovek rasy Jahshui Krista.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Pridaj komentár